Система працює у тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте за адресою petition@kmu.gov.ua

Добре, сховайте це

Електронні петиції

Відміна ЗНО в коледжах ,технікумах та ПТУ 5881 10
Знизити вартісь пального 3597 24
Відміна ЗНО в коледжах ,технікумах та ПТУ 1048 15
НЕ приймати органами державної влади будь-яких рішень щодо позбавлення права користуватись майном Української Православної Церкви 832 2
Відміна ЗНО 699 16
Відмінити акциз при розмитненні автомобіля по закону 8487 550 77
проти налогу на автомобілі сталих пяти рокив 539 25
Встановити новий графік руху потягів з Києва та до Києва на гілці Бородянка – Святошин з частотою руху потягів 441 58
Мінімальна зарплата 6000 грн. 423 17
Врятуйте українські річки 373 46
Відмінити акциз при розмитненні автомобіля по закону 8487 550 77
Скасувати зміну маршруту та встановити зручний розклад потяга №141/142 Львів-Київ 160 78
Розробити та затвердити "Національну стратегію електронної охорони здоров'я України" 53 66
Щодо приведення у відповідність до Закону України «Про ринок природного газу» Постанови НКРЕКП від 30.09.2015 № 2494 «Про затвердження Кодексу газорозподільних систем» 22 80
Про повернення організацій, що здійснюють постачання електроенергії, газу, водопостачання та інших, у державну власність. 20 78
Збільшити ліміт на завоз товарів з закорудону 14 67
щодо відміни оподаткування акцизним податком операцій з переобладнання транспортних засобів 12 64
Збільшення кількості камер спостереження за дорожнім рухом в населених пунктах України та патрулів на вулицях невеликих населених пунктів 11 78
Створити публічний реєстр осіб, засуджених за вчинення корупційних правопорушень 11 78
Примусове лікування від алкоголізму 3 88
Скасування податків для учасників АТО. 3 88
Щодо заборони фінансування екранізації коміксу "Воля" з фонду Держкіно. 1 86
Переглянути усі петиції

Остання відповідь

Про виділення коштів на будівництво об'їзної дороги міста Березань Київської області

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ГРОЙСМАН ВОЛОДИМИР БОРИСОВИЧ

Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України “Про звернення громадян” Кабінетом Міністрів розглянуто розміщену на офіційному веб-сайті Кабінету Міністрів (Єдиний веб-портал органів виконавчої влади) електронну петицію щодо виділення коштів на будівництво об’їзної автомобільної дороги навколо м. Березані Київської області, яку підтримали понад 25 тис. громадян.
Будівництво об’їзної автомобільної дороги навколо м. Березані є важливим питанням як для жителів міста, так і для інших громадян України. Відновлення (будівництво) автомобільних доріг України є пріоритетом діяльності Уряду України.
Разом з тим реалізація проекту будівництва потребує коригування проектно-кошторисної документації, оскільки техніко-економічне обґрунтування та проект будівництва розроблено у 2013 році. Також потребують вирішення питання землевідведення та подальшої балансової належності об’єкта тощо.
Ураховуючи наведене, Київській облдержадміністрації, Мінрегіону, Мінінфраструктури та Укравтодору надано відповідне доручення.

Станом на 16 грудня надано відповідь на 4 петиції Переглянути