Система працює у тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте за адресою petition@kmu.gov.ua

Добре, сховайте це

Електронні петиції

Тема звернення Підписали Залишилось
Скасувати розпорядження Кабінету Міністрів України про передачу в безоплатне користування УПЦ будівель і споруд 2648 74
Про фінансування технікумів та коледжів 2172 81
Якість медичних кадрів в Україні можна суттєво покращити 974 74
Про звільнення з посади Міністра екології та природних ресурсів Семерака Остапа Михайловича 752 77
Про заборону інформаційного та культурного продукту з держави-агресора 590 74
Про пенсійне забезпечення працівників, які раніше користувалися правом на пенсію за вислугу років 585 75
Штраф за розкидання сміття у лісах , річках та озерах 260 47
НЕ приймати органами державної влади будь-яких рішень щодо позбавлення права користуватись майном Української Православної Церкви 230 83
Впровадження в шкільну програму вивчення ПДР 167 41
Неможливий сморід в місті Березне 145 47
Тема звернення Підписали Залишилось
Про фінансування технікумів та коледжів 2172 81
Якість медичних кадрів в Україні можна суттєво покращити 974 74
Про заборону інформаційного та культурного продукту з держави-агресора 590 74
Зберегти чинний правопис української мови 122 78
Скасувати переходи на літній та зимовий час. Ввести в Україні єдиний часовий пояс UTC+2:30 без додавання однієї години цілорічно, який однаково задовільнить як схід України, так і захід України 93 71
Про порятунок системи екстреної медичної допомоги 58 75
Переглянути усі петиції

Остання відповідь

Про виділення коштів на будівництво об'їзної дороги міста Березань Київської області

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ГРОЙСМАН ВОЛОДИМИР БОРИСОВИЧ

Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України “Про звернення громадян” Кабінетом Міністрів розглянуто розміщену на офіційному веб-сайті Кабінету Міністрів (Єдиний веб-портал органів виконавчої влади) електронну петицію щодо виділення коштів на будівництво об’їзної автомобільної дороги навколо м. Березані Київської області, яку підтримали понад 25 тис. громадян.
Будівництво об’їзної автомобільної дороги навколо м. Березані є важливим питанням як для жителів міста, так і для інших громадян України. Відновлення (будівництво) автомобільних доріг України є пріоритетом діяльності Уряду України.
Разом з тим реалізація проекту будівництва потребує коригування проектно-кошторисної документації, оскільки техніко-економічне обґрунтування та проект будівництва розроблено у 2013 році. Також потребують вирішення питання землевідведення та подальшої балансової належності об’єкта тощо.
Ураховуючи наведене, Київській облдержадміністрації, Мінрегіону, Мінінфраструктури та Укравтодору надано відповідне доручення.

Станом на 26 вересня надано відповідь на 4 петиції Переглянути