Призначення поїзду Бахмут(колиш. Артемівськ) - Дніпро - Одеса

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

У зв'язку з тим що багато жителів Бахмуту, Соледару, Сіверська їздять у місто Дніпро та Одеса, а також люди які займаються торгівлею вимушенні їздити у Одесу а у Дніпро ще їздять студенти з міста Бахмут, а також переселенці. А з Бахмуту курсує лише усього один поїзд до Харкова, а до Одеси з Костянтинівки, але жителям міст Соледар, Сіверськ не зручно добиратися до Костянтинівки, щоб уїхати до Дніпра та Одеси. Треба в цілому полагодити сполучення з Бахмуту окрім Харкова. Тому ми просимо призначення додаткового поїзду Одеса - Бахмут, який би рухався би через Миколаїв, Кривий Ріг, Дніпро, Павлоград, Слов'янськ, Лиман, Сіверськ, Сіль та прибував у Бахмут та чергувався хочаби по днях з поїздом Костянтинівка - Одеса. Цей поїзд буде зручним для студентів з Бахмуту без пересадки доїхати до Дніпра та Одеси, а також людям по праці у командировку до Дніпра, Кривого Рогу, Миколаїва та Одеси з Бахмуту і буде два поїзди з Бахмута курсувати - це нинішній Бахмут - Харків та будучий Бахмут - Одеса.

Автор: Зелений Максим Олександрович

Станом на 29 березня петицію підписали 59 осіб з 25000 необхідних.