призначення причепного вагона 070/128 Львів - Бахмут(колиш.Артемівськ) - Львів

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

У зв'язку з тим, що між Донбасом та Львовом відсутнє пряме сполучення, а також втрачене у 2012 році пряме сполучення Бахмут - Київ - Львів, коли курсував 133/134 Луганськ - Львів. Є простий варіант, операючись на розклад руху поїздів по Україні, який буде впроваджено з 26/03/2017 треба призначити курсування безпересадкового вагона 70/128 Бахмут - Львів, який формірувався Львівською залізницєю, зі Львову відправився би у складі поїзду 69/70 Львів - Маріуполь о 01:20, прослідував через: Тернопіль, Хмельницький,Жмеренку, Вінницю, Дніпро до станції Запоріжжя-1 прибувши о 21:40, а далі з Запоріжжя у складі поїзду 99/100 Запоріжжя - Мінськ о 01:01(00:01 зимовий час), та у Харкові о 05:48(04:59 зимовий час), а далі у складі поїзду 127/128 Харків - Бахмут о 06:36 та у Бахмуті о 10:55, в дорозі приблизно 30 годин, як поїзд 69/70 від Львову до Маріуполя, та данний вагон Бахмут - Львів зі Львову до Бахмуту замінить 2 пересадку, одну з них це по Запоріжжю, замість чекання на вокзалі 3 години у нічний час, та у Харкові. Зворотньо з Бахмуту у складі поїзду 127/128 Бахмут - Харків о 14:25 та у Харкові о 19:00, а далі з Харкова у складі поїзду 111/112 Харків - Львів з Харкова о 20:09 та у Львові о 15:59, усього в дорозі 25 годин, і прослідуе через: Полтаву, КИЇВ, Вінницю, Жмеренку, Хмельницький, Тернопіль і замінить пересадку по Харкову тривалістю у годину. За наявним розкладом поїзда 99/100 Запоріжжя - Мінськ відправленням з Запоріжжя по парних, вагони 70/128 Львів - Бахмут - Львів зі Львову по непарних відправлялись, а з Бахмуту - по парних. У складі безпересадкового вагону курсувало би 2 вагони (купе та плацкарт).

Автор: Зелений Максим Олександрович

Станом на 27 травня петицію підписали 10 осіб з 25000 необхідних.