Припинення корупції на Державних підприємствах

ЕКОНОМІЧНА, ЦІНОВА, ІНВЕСТИЦІЙНА, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА, РЕГІОНАЛЬНА ПОЛІТИКА ТА БУДІВНИЦТВО, ПІДПРИЄМНИЦТВО

З метою припинення корупції на державних підприємствах та реалізації продукції яку вони виробляють (видобувають) приватним підприємствам по заниженим цінам, зі скидками які виходять за межі здорового глузду.
Зараз для директорів Державних підприємств створено корупційне середовище, в якому вони можуть під надуманим та не обґрунтованим привидом створювати умови реалізації продукції ДП по заниженим цінам вибірковим приватним підприємствам, прописувати різні строки постачання та ціни реалізації.
Прошу винести постанову КМУ у якій заборонити ДП реалізовувати свою продукцію по різним цінам для приватних підприємств вне залежності від наявності передплати, обсягу придбання, тощо.
Заборонити створення директорами Державних підприємств внутрішніх положень по підприємству у яких прописуються різні умови придбання продукції для приватних підприємств. Існуючи положення скасувати у десяти денний термін. Привести ціни та умови придбання продукції до єдиного типового договору по єдиній ціні для усіх без винятку підприємств.
Ввести принцип: один типовий договір та однакова ціна для усіх.

Автор: Губський Юрий Борисович

Станом на 27 квітня петицію підписали 10 осіб з 25000 необхідних.