За рішення несуть відповідальність: звільнити керівництво ДП "Міжнародний аеропорт Бориспіль"

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

У зв’язку із саботажем виконання указу Президента України №146/2017
"Про заходи, пов'язані із запровадженням Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України", постанов Кабінету Міністрів України та наказів Міністерства інфраструктури України, що призвело до зриву міжнародної угоди із ірландською авіакомпанією Rayinair й підриву авторитету України як надійного партнеру:
1. ЗВІЛЬНИТИ із займаної посади генерального директора ДП Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Рябікіна Павла Борисовича та інших кервіників інших керівників аеропорту, відповідальних за розвиток пасажирських перевезень в аеропорту;
2. Оголосити відкритий конкурс на зазначені посади із крітеріями незалежності претендентів від авіакомпаній, працюючих на ринку України;
3. Скерувати до НАБУ та ГПУ подання щодо перевірки діяльності зазначених осіб на наявність корупції та монополізму;
4. Скасувати пільги надані аеропорту Бориспіль на обслуговування авіакомпаній для авіакомпаній, що працюють в аеропорту понад 10 років;
5. Провести аудит існуючих договорів аеропорту Бориспіль із авіакомпаніями на наявність ознак змов та відданя переваг певним авіакомпаніям.

Автор: Голубєв Денис Володимирович

Станом на 26 листопада петицію підписали 31 особа з 25000 необхідних.