Відновити виплату в 2018 році пенсій інвалідам ІІІ групи, які працюють на посадах державних службовців/посадові особи органів місцевого самоврядування

ДІЯЛЬНІСТЬ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ, ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

З метою впровадження справедливої соціальної політики повернути право на отримання пенсії працюючим на державній службі інвалідам ІІІ групи.
Не закладати в Закон України "Про державний бюджет на 2018 рік" норму, якою на 2017 рік було ТИМЧАСОВО ПРИПИНЕНО виплату пенсії/щомісячного довічного грошового утримання, особам (крім інвалідів I та II груп, інвалідів війни III групи та учасників бойових дій, осіб, на яких поширюється дія пункту 1 статті 10 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”), які працюють на посадах (роботах) та за умовами, передбачених законами України “Про статус народного депутата України”, “Про державну службу”, “Про прокуратуру”, “Про судоустрій і статус суддів”, зокрема працюючим інвалідам ІІІ групи .

ВІДНОВИТИ ВИПЛАТУ ПЕНСІЙ ПЕНСІОНЕРАМ інвалідам ІІІ групи, які працюють на посадах державних службовців.

Автор: Шарова Олена Іванівна

Станом на 21 серпня петицію підписали 5 осіб з 25000 необхідних.