Встановлення надбавки за вислугу років працівникам бухгалтерських служб

ПРАЦЯ І ЗАРОБІТНА ПЛАТА

Toggle navigation

Електронні петиції до Кабінету Міністрів України Надбавка за вислугу років працівникам бухгалтерських служб
Надбавка за вислугу років працівникам бухгалтерських служб

ПРАЦЯ І ЗАРОБІТНА ПЛАТА

Це вже напевне "Крик душі". Прошу Вас звернути увагу на заробітну плату працівників бухгалтерських служб. Працівники, віднесені до категорії "спеціалісти" (бібліотекарі, медичні сестри) отримують надбавку за вислугу років. При цьому бухгалтер, спеціаліст - професіонал, без якого не може обійтися жодне підприємство, установа організація.., який має обов'язково отримати освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст" або принаймні "бакалавр" отримує у бюджетній сфері чистий посадовий оклад. Дійсно, є можливість стимулювання праці за допомогою, наприклад, надбавки за складність та напруженість у роботі чи премії, але в умовах недостатнього фінансового забезпечення бюджетних установ, постійного росту індексації грошових доходів громадян (на яку фінансового ресурсу абсолютно не вистачає) виплата премії є неоцільною та носить характер "завих" розтрат бюджетних коштів. Прошу розглянути це питання і встановити гідну оплату за важку працю працівників бухгалтерських служб. Слід також додати, що ані бібліотекарю, ані медичному працівнику ані вчителю, яким надбавка за вислугу років встановлена та виплачується у повному обсязі не визначено жодної відповідальності за несвоєчасно виконану роботу або допущену помилку під час виконання своїх професійних обов'язків. Натомість відповідальність бухгалтера чи економіста зашкалює, що не скажеш про заробітну плату. Враховуючи встановлення зрівнялівки у заробітній платі з 01.01.2017 , та ймовірно, з 01.01.2018 також, порівняно із бухгалтером , сторож та прибиральниця отримують ще більше , а бухгалтера нагородили відповідальністю за є-дату та прозорро, доплатою до рівня мінімальної зарплати, просимо розглянути дану петицію та не залишатись байдужими.А про розмір штрафів годі й нагадувати-все життя треба працювати.

Автор: Мукан Анастасія Олегівна

Автор: Мукан Марина Миколаївна

Станом на 16 грудня петицію підписали 4069 осіб з 25000 необхідних.