Призначення поїзду Київ - Покровськ/Бердянськ та призначення для поїзду Маріуполь - Бахмут захід у Дніпро-Головний

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

У зв'язку з тим, що мешканці місто Бердянська потребували постійне сполучення поїзду 227/228 Київ - Бердянськ, попит на нього великий, а також покращити сполучення з місто Покровськ(Донецька область), призначити двугруповий поїзд сполученням Київ - Покровськ/Бердянськ, який би рухався через станції: Ім.Т.Шевченка, Знам'янка, Кам'янське, Дніпро-Головний, Синельникове-2, Чаплине, а по станції Чаплине проводити роз'єднання та з'єднання груп вагонів, а далі група до Покровська через: Межову, Просяну, а другу групу вагонів через: Мечетну, Гайчур, Пологи, Єлизаветівку. Це покращить сполучення з міста Бердянськ з Дніпром та Києвом, та з Покровська. А також маємо поїзд 95/96 Бахмут - Маріуполь, який курсує через Харків та Запоріжжя, але проїзджає через Синельникове неподалік від Дніпра, а щоб до Дніпра доїхати вимушенні робити пересадку або по Синельникове, або по Запоріжжю на поїзд 83/84 Маріуполь - Київ по серед ночі та прибуваючи о 4 ранку - це не зручно, але багато студентів з міста Бахмут, Сіль, Сіверськ, Лиман, Ізюм іздять до Дніпра, та людей до роботи, і маємо поїзд, який проїзджає мимо Дніпра, у цьому випадку треба призначити захід до станції Дніпро-Головиний - це місто з населенністю 1000000, та покращить пряме сполучення з міста Бахмут, Сіль, Сіверськ, Лиман, Святогірськ, Ізюм з Дніпром, ніж їхати з пересадками, та посилить пасажиропотік на поїзд Бахмут - Маріуполь, та можно скоротити маршрут на 1,5 години швидше - це перенаправити від Запоріжжя до Комиш-Зорі через Оріхівську, Пологи це скоротить шлях на 60 км від Запоріжжя до Маріуполя, та краще буде дістатись до міста Бердянськ через Пологи.

Автор: Зелений Владислав Вікторович

Станом на 16 грудня петицію підписали 7 осіб з 25000 необхідних.