ґендерна політика держави

СІМ'Я, ДІТИ, МОЛОДЬ, ҐЕНДЕРНА РІВНІСТЬ, ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ

На сьогоднішній день в Україні кількість людей похилого віку й смертність є дуже високою.А це негативно впливає на економіку країни.Вважаю,що для вирішення цього питання необхідно змінити ґендерну політику держави,а саме:
1)зробити акцент на підвищення рівня життя дорослого населення,а не на підвищення народжуваності, зменшивши грошову допомогу матерям при народженні дитини й використовуючи зекономлені кошти на підвищення прожиткового мінімуму,зарплат,пенсій й т.д., запровадження кримінального покарання за народження дитини батькам дохід,яких становить менше трьох прожиткових мінімумів,ввести обов'язкове пред'явлення довідки про доходи батькам при реєстрації народженої дитини.Це дозволить зменшити кількість дітей з неблагополучних родин,які не мають можливості матеріально забезпечити своїх нащадків;
2) покращення якості медичних послуг,для зменшення смертності населення;
3) збільшення пропаганди здорового способу життя серед населення, сприяння його інтелектуальному й духовному розвитку.
Це дозволить підвищити якість й тривалість життя
людей, рівень економічного розвитку країни.

Автор: Валітов Юрій Олегович

Станом на 15 серпня петицію підписали 46 осіб з 25000 необхідних.