Запровадити державну програму утилізації старих автомобілів. А саме -дозволити громадянину, який здає авто в утилізацію, розтаможити авто ЄВРО 4 за пільговим тарифом

АГРАРНА ПОЛІТИКА І ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Запровадити державну програму утилізації автомобілів шляхом прийняття законів, які дозволять громадянам при здачі авто на утилізацію, розтаможити авто ЄВРО 4 і вище за пільговим тарифом або звільнити від оплати ПДВ при розтаможці, або повернення ПДВ при купівлі нового авто УКРАЇНСЬКОГО виробництва, або часткове повернення ПДВ при купівлі нового імпортного автомобіля. Ця програма забезпечить без використяння б'юджетних коштів оновлення всієї маси авто, збільшить надходження металобрухту на Українські підприємства, збільшить надходження в б'юджет від розтаможки, створить нові робочі місця і відновить власне виробництво авто, позитивно вплине на економіку. Також така програма дозволить вирішити проблему з «Євробляхами». Громадяни в яких немає автомобіля для здачі в утіль може придбати теке і здати на переробку, чим зекономить гроші і принесе користь державі.

Автор: Мисевич Роман Михайлович

Станом на 18 липня петицію підписали 79 осіб з 25000 необхідних.