Державні реєстратори мають право на винагороду за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору за державну реєстрацію прав!!!

ПРАЦЯ І ЗАРОБІТНА ПЛАТА

Відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" № 1952-IV від 1 липня 2004 року, а саме статті 35. Фінансове забезпечення у сфері державної реєстрації прав: "Фінансове забезпечення державних реєстраторів здійснюється за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів. За сумлінне виконання повноважень з державної реєстрації прав державні реєстратори мають право на винагороду за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору за державну реєстрацію прав. Порядок виплати та розмір винагороди для державних реєстраторів, які перебувають у трудових відносинах з міськими, районними, районними у містах державними адміністраціями встановлюються Кабінетом Міністрів України".
До теперішнього часу Кабінетом Міністрів України це питання не розглянуте (або не доведено на місця). Не розроблений порядок виплати та розмір винагороди для державних реєстраторів. Пропонується розглянути це питання на початку 2018 р.
.

Автор: Єрошенков А. П.

Станом на 24 січня петицію підписали 94 особи з 25000 необхідних.