Дозволити усім мешканцям встановлювати індивідуальне опалення у своїх квартирах і надати одинакові права а не ділити людей ( у кого в будинку є 50% квартир з індивідуальним)

АГРАРНА ПОЛІТИКА І ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Дозволити усім мешканцям встановлювати індивідуальне опалення у своїх квартирах і надати одинакові права а не ділити людей у яких є у будинку 50% квартир з індивідуальним і у кого немає. А тим у кого є 40%, 30% чи взагалі нема, вони також хочуть нормальних комфортних умов для життя хочуть мати гарячу воду і тепло, хочуть економити. Вони хочуть за свої важкозароблені гроші, встановити нормальні умови, для своїх дітей, батьків. Гарячої води та опалення часто немає через часті аварії. Іноді приходиться бути без гарячсої води, без нормального тепла. Монополії обігрівають газом землю, асфальти, повітря - це не економно. Люди часто пишуть таку петицію бо є у заручниками. Люди чистять зуби льодяною водою, щоб помитися бігають з каструлями, бо треба підігріти воду, додатково включають електрообігрівачі для тепла, та нагрвачі води що є небезпечним у квартирах. І це не нормально!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дозвольте нам мати індивідуальне опалення!!!!

Автор: Мельник Іванна Іванівна

Станом на 18 липня петицію підписали 629 осіб з 25000 необхідних.