Створіть, будь ласка, пункти соціального прання!

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Шановні міністри! Моя пральна машинка Bosch б/у з Європи 1996 року випуску, яку я придбав за 1000гривень постійно ламається і остання її поломка -- це остання капля мого терпіння. На її ремонт потрібно як мінімум $10.99, але цих грошей у мене нема, а в центрі зайнятості мені не говорять коли та скільки мені заплатять допомоги по безробіттю. Безробітний я із жовтня місяця 2017 року, відколи мене директор школи#4 попросила звільнитися. Ще місяць після звільнення за власним бажанням я шукав для себе роботу, надіючись на краще, але через місяць прийшлося ставати на облік в центр зайнятості для отримання допомоги, де мені сказали спеціалісти, що допомога буде мені нараховуватися із сьомого лютого 2018 року, коли і скільки буде виплата незнаю! Прочитавши закон україни про загальнообов'язкове соціальне страхування на випадок безробіття стаття 22 та 23 стало мені зрозуміло, що виплачувати мені будуть прожитковий мінімум, в який не входить ремонт пральної машинки! Так як у мене вже третій рік болить голова і щось подумати чи щось зробити для мене це суперечка потребностей між а чи насправді мені це потрібно чи краще відпочити від головного болю, вважаю за потрібне довго не думати і замінити центри зайнятості на центри допомоги безробітним, де їм будуть надавати небхідну допомогу у зв'язку із життєвою кризою, відсутністю засобів (грошових коштів) на життя, наприклад, соціальна баня, соціальна пралка, соціальне харчування, соціальна домівка. А людям, які ще думають чи ставати на облік в центри зайнятості чи ні за ті "копойки", які вони виплачують, краще виплачувати допомогу по безробіттю з допомогою соціальних служб!

Автор: Скаржевський Володимир Олександрович

Станом на 24 лютого петицію підписали 11 осіб з 25000 необхідних.