УВАГА!!! Віддайте свій голос сюди! Хочеться щоб влада виділила кошти і зробила хоча б в кожній області притулок для тварин.

ЕКОЛОГІЯ ТА ПРИРОДНІ РЕСУРСИ

Ми живемо в такій країні, де кожний "сам за себе", люди дуже жорстокі і вони вважають, якщо ми головні істоти на цій землі, то тільки нам слід вибирати хто має жити а хто ні.Це стосується і у відношенні до людей, так і до тварин. Бідні тварини, в основному це собаки та коти, живуть на вулицях, а точніше виживають. Як добре, що ми розумніші та вміємо говорити, тому хто бідний, той просить милостиню або їжу, і так живе. Тварини не вміють говорити та просити гроші, тому наше завдання допомагати їм. Добре, що кожний з нас ідучи в мороз -20, знає, що зараз прийде додому, добре поїсть, набере ванну гарячої води, загріється і ляже в ліжко, а бездомні тварини не мають куди іти, деякі не їдять і не п'ють тижнями, тому прошу Вас люди!!Змилуйтесь і віддайте свій голос, щоб влада переглянула дану петицію і допомогла добрим людям у створенні притулків для бездомних тварин..

Автор: Вульчин Андрій Ігорович

Станом на 26 вересня петицію підписали 127 осіб з 25000 необхідних.