Заходи для перемоги України

ДІЯЛЬНІСТЬ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ, ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Заходи для перемоги України:
1. Знизити пенсійний вік виходу громадян із правом отримання пенсії в 55 років, для військовослужбовців, а також осіб прирівняних до них при вислузі 20 років. Адекватна та реальна пенсія.
2. Дозволити вільне ввезення громадянами України транспортних засобів із будь-якої країни світу на їх розсуд з подальшою реєстрацію протягом 14 днів без розмитнення.
3. Забезпечити для громадян України безоплатне якісне медичне обслуговування, лікування усіх важкохворих громадян здійснювати виключно за рахунок держави (при ситуації неможливості проведення лікування на території України повна оплата даного лікування за кордоном).
4. Реальні та обгрутовані ціни на комунальні послуги, пальне, продукти харчування та інші речі першої необхідності.
5. Адекватну реформу управлінської вертикалі, в результаті якої різке зниження корупції та кругової поруки, нормалізація судової системи, гідне забезпечення військовослужбовців, медиків, освітян, робочої ланки населення, кардинальне та оперативне зниження податків з припиненням тиску на середній та малий бізнес, надати право та можливість громадянам розвиватись.
6. Відмінити депутатську недоторканість, забезпечити обрання депутатського корпусу шляхом голосування за конкретного кандидата на дільниці, заборона обирати по партійним спискам, механізм відкликання обраного депутата.
7. Ремонт усіх автомобільних доріг до найменшого села.

Виконання зазначених пунктів програми збалансоване та прораховане, не потребує жодних, підкреслюю жодних кредитів та траншів. Розумію Ваші експерти та аналітики скажуть це популізм, однак якщо Ви самостійно та уважно проаналізуєте досвід інших країн (Польща, Чехія, Білорусія та інші), підкреслюю самостійно, не так як експерти - через призму як вкрасти, а як зробити для людей, побачите це можливо. Ви не задумувались чому експерти, аналітики, фінансисти, економісти не можуть збалансувати бюджет, усе просто - потрібна перезагрузка цілої економіки, перезагрузка з урахуванням українських реалій, а не тупо передерти в когось. Потрібен свій чіткий механізм (і я розробив цей механізм). У бюджеті велика дірка, яку без траншів не закрити і Ви це розумієте. Я пропоную збалансований бюджет плюс реальне виконання заходів, відповідно ВАМ - реальну народну підтримку 45-52%.
Усе інше Ви розумієте.

З великою повагою.

Автор: Прикарпаття Петро Миколайович

Станом на 26 вересня петицію підписали 21 особа з 25000 необхідних.