Проти руйнування освітнього проекту "Інтелект України" за яким навчаються учні шкіл та гімназій України

ОСВІТА, НАУКОВА, НАУКОВО-ТЕХНІЧНА, ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

За можливість учням шкіл України продовжити навчатися за освітнім проектом "Інтелект України"! Прохання ЗБЕРЕГТИ існування та ПІДТРИМАТИ впровадження в школах України проекту «Інтелект України» та інших 8-ми освітніх проектів, існування яких окремі члени колегії МОН України 22 лютого 2018 року поставили під сумнів. Це не дивлячись на понад 50-річну (розвивальне навчання), 20-річну (Росток), 10-річну («Інтелект України») історію успішного застосування в учбових закладах України.
Або це помилкова недалекоглядність, або спроба протидії СХВАЛЕННЮ для ПОДАЛЬШОГО використання у загальноосвітніх навчальних закладах! Насамперед, існування цих учбових проектів доречно заради дотримання норми «різноманітність освіти», визначеною новим Законом України «Про освіту» (стаття 6) . Також, ми- батьки, на прикладі власних дітей, які навчаються за вищевказаними програми, бачимо суттєві результати як в рівні знань, так і в розвитку їх як особистостей.
РОЗУМНІ ОБРАЗОВАНІ ДІТИ- МАЙБУТНЕ української нації!

Автор: Глувинський Олександр Іванович

Станом на 22 жовтня петицію підписали 1983 особи з 25000 необхідних.