підтримаємо електронний гаманець

ДІЯЛЬНІСТЬ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ, ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Потреба у впровадженні нових обігових монет номіналами 1, 2, 5 і 10 гривень виникла у зв'язку з розвитком безготівкових розрахунків, а також з метою економії коштів на виготовлення грошей, збільшення терміну їх служби, оптимізації номінального ряду гривні, спрощення щоденних розрахунків та імплементації європейського досвіду
Тобто ця людина сама не розуміє, що каже. Саме якщо це робиться для розвитку безготівкових розрахунків, то взагалі для чого потрібні монети з номіналами 1, 2, 5 і 10 гривень, а якщо ви вже хочете зробити щось більш менш сучасне, то для чого плавити тонни металу, витрачати для цього газ або вугілля якого вже і так в Україні не вистачає.
Для чого громадянам України щоденно тягати за собою навіть сто грамів цього металу на який вже за його вартістю і коробок сірників не купиш. Витрачати мільярди громадян України, щоб як зараз у грязі лежать копійки, положити поруч лежати і ці монети, тому що також вже ніхто не захоче їх навіть піднімати .Так що про які двадцять років їх збереження може йти мова. Саме більше рік, а то вже через півроку їх треба буде знову поновлювати, а це ще знову тонни метала плавити.
Тому пропоную винести постанову КМУ про зміни до закону України про створення електронного гаманця, тобто за цією постановою у всіх супермаркетах, банкових установах та в інших закладах, які працюють з грошима, безкоштовно надавати усім громадянам пластикові картки на які решту розрахунків у розмірі до 20 гривен, або більше вже за бажанням власника, власник цього вже електронного гаманця отримує електронними грішми або в електронному виді
Також за бажанням власника цього електронного гаманця, він тобто власник може будь-коли отримати кошти з цього електронного гаманця в розмірі не менше 20 гривен в будь яких банкоматах та фінансових установах які будуть працювати з цими електронними гаманцями та грішми,або поповнити свій електронний гаманець на будь-яку сумму.

У транспорті теж можливо буде встановити касові апарати які будуть працювати з цими пластиковими картками. Людина заходячи в транспорт проводить карткою по касовому апарату, отримує квиток або чек про оплату,що також зменшить корупцію на транспорті і оплата за проїзд при цьому не буде відволікати водія від управління транспортним засобом, що також зменшить аварійність на дорогах та і пасажири будуть під час поїздок застраховані від нещасних випадків, чого зараз це чомусь не роблять, тобто тоді вже все буде більш менш по європейські.

Автор: Кирилов Сергій Васильович

Станом на 18 липня петицію підписали 13 осіб з 25000 необхідних.