Дешеві автомобілі для українців

ФІНАНСОВА, ПОДАТКОВА, МИТНА ПОЛІТИКА

На сьогоднішній день середньостатистичний українець не може собі дозолити нормальний, комфортний автомобіль! При тому, що у всіх країнах Європи нормальним вважається, коли людина обирає собі автомобіль, що вартує 3-6 місячних заробітних плат. В Польщі - це Mercedes-Benz E класу 2003-2005 р.в., який там коштує 3000$-6000$, в Німеччині - це новий Valkswagen, в Англії - новий Land Rover, а при середньостатистичній заробітній платі Українця - це ДЕШЕВА ГАЗОНОКОСАРКА АБО КУЗОВ ВІД ПОЛАМАНОГО АВТОМОБІЛЯ !!!! НЕВЖЕ МИ НЕ ЛЮДИ?
Якщо неможливо знизити ціни на автомобілі в Україні в 10 разів, або підняти мінімальні заробітні плати в 10 разів, припинивши геноцид населення, вимагаємо знизити вартість розмитнення автомобілів, яким 5 років і старше, незалежно від їх віку ДО 10-15% ВІД ВАРТОСТІ АВТОМОБІЛЯ, ВІДПОВІДНО ДО ДОГОВОРУ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ (АБО КУПЧІ) ВІДПОВІДНОГО АВТОМОБІЛЯ АБО СЕРЕДНЬОРИНКОВОЇ ВАРТОСТІ ДАНОГО Б/В АВТОМОБІЛЯ В ЄВРОПІ, ВІДПОВІДНО ДО ЙОГО СТАНУ!

Автор: Герасим Євген Васильович

Станом на 26 квітня петицію підписали 195 осіб з 25000 необхідних.