ФІНАНСОВА, ПОДАТКОВА, МИТНА ПОЛІТИКА

Ввезення легкових автотранспортних засобів -18% (і все), пониження екологічного стандарту до Евро-3.
Питання легалізації "Евроблях", не розумію дискусії стосовно "Молдавських сценаріїв", ми ж не в Молдову прагнемо, а в Європу! Пропоную взяти "на озброєння" досвід Литви, де податкове навантаження складає -18% і все! Ніяких пенсійних додаткових відрахувань, ніяких акцизів за об'єм двигуна, тільки остаточна вартість авто береться в розрахунок *18% = вартість розмитнення + український облік!
А стосовно акцизу, так чим більший об'єм -тим більша витрата пального, а пальному вже закладені податки! І обов'язково такий закон повинен діяти не менше п'яти років! От побачите, буде поступове витіснення старих авто на більш нові, але це питання зростання добробуту Українців! Формула дуже проста, чим більші доходи - тим кращі та свіжіші машини! Як показав досвід, всі монополісти за той час, що в них був, так і не спромоглися випускати щось якісне!
Той же "Ланос", він же "Сенс", після того, як почали збирати в Україні (замість Польщі), якість цих авто сильно погіршилась, як агрегатна, так і стійкість до корозії дуже низька! Це підприємство збанкрутувало, після вступу Польщі в ЄС.
А якщо можновладці не погоджуються, пропоную всіх "пересадити" на "вітчизняний автопром", по справжньому! Чому не шукають нові ринки збуту? А тому що, вони самі дорогі в цьому класі! Раніше їх багато купували в кредит, тому що можливо було "розтягнути задоволення", а вартість виходила така, що дві машини отримав на ті гроші, що переплачуєш за кредитний ресурс.
Отже вихід один -гарні авто за помірні ціни!

Автор: Гипенко Олександр Петрович

Станом на 18 липня петицію підписали 40 осіб з 25000 необхідних.