Зобов'язати УМВС, УДМСУ у Вінницькій області перевести послуги на платформу IGov

ДІЯЛЬНІСТЬ МІСЦЕВИХ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ

Регіональні управління держслужб що займаються реєстрацією місця перебування громадян, реєстрацією транспортних засобів, видачею паспортів громадян україни для виїзду за кордон не перший рік не можуть самостійно наповнити власні веб сторінки аби громадянин йшовши до сервіс центру мав покрокову інструкцію для отримання послуги і реквізити для сплати. За тим порядком, що встановився у вінницьких регіональних підрозділах ДМСУ, і сервіс-центрах МВС громадянин не може без зайвих розмов з держслужбовцем отримати інформацію і слід вже змиритись що фахівці, що підтримують веб-ресурси держслужб, третій рік не наповнюють їх актуальною інформацією для збереження часу і зменшення напруги в чергах через повторні відвідини спеціалістів "з ксерокопіями і квітанціями".
На противагу будь-яка послуга додана на порталі igov (а єдиним територіальним підрозділом того ж МВС України, що добре переніс послуги на айгов є територіальний підрозділ міста Дрогобича ) містить і посилання на закони, і зрозумілі інструкції, і посилання для сплати.
Прошу вінницьких керівників УМВС, ДМСУ зобов'язати зробити всі послуги сервіс-центрів міста Вінниця і області функціонуючими на порталі IGov

Автор: Драгобецький Павло Володимирович

Станом на 16 грудня петицію підписали 5 осіб з 25000 необхідних.