розробити і прийняти програму з надання державної допомоги на переселення мешканців міста Камянське в інші регіони України"

ДІЯЛЬНІСТЬ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ, ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Зараз в місті Кам янському Дніпропетровської області створюються умови для неможливості нормальної життєдіяльності мешканців міста. Вже сьогодні мешканцям міста розносять листи-повідомлення про перехід від централізованого опалення на електричне, тому що до кінця року планується мешканців міста відрізати також і від газопостачання. На повістці дня стоїть питання унеможливлення користуватись і послугами каналізації та водопостачання. Зрозуміло чому сьогодні стоять такі питання. Більша частина міста будувалась за часи правління шановного мешканям міста керівника злочинної влади Леоніда Ілліча Брежнева. Зараз більша частина цього житла знаходиться в аварійному стані і вже сьогодні місту треба знайти великі кошти на його утилізацію. Більшість промисловості міста морально і фізично застаріла і тому теж потребує оновлення. Керівництво міста немає коштів на оновлення житла та перебудову промисловості. Для вирішення цього питання у державі теж немає коштів. Мешканці місця Камянське стали заручниками сучасної непрофесійної влади і тому потребують термінового переселення в інші регіони України з небезпечно екологічно забрудненої території.
У зв язку викладеним, -
пропоную кабінету міністрів України вже сьогодні розробити і прийняти програму з надання державної допомоги на придбання житла при переселенні мешканців міста Камянське в інші регіони України"

Автор: Кирилов Сергій Васильович

Станом на 22 жовтня петицію підписали 7 осіб з 25000 необхідних.