Про виділення коштів на будівництво об'їзної дороги міста Березань Київської області

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

Через місто Березань проходить транзит великотонажного транспорту, що приводить до руйнації будинків мешканців, дорожнього покриття та створює незручності жителям міста. Розроблено проектно-кошторисну документацію на будівництво об'їзної дороги. Просимо виділити фінансування.

Відповідь дана:

Автор: Тимченко Володимир Григорович

Петицію підписали 25257 осіб з 25000 необхідних.

ВІДПОВІДЬ НА ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ

Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України “Про звернення громадян” Кабінетом Міністрів розглянуто розміщену на офіційному веб-сайті Кабінету Міністрів (Єдиний веб-портал органів виконавчої влади) електронну петицію щодо виділення коштів на будівництво об’їзної автомобільної дороги навколо м. Березані Київської області, яку підтримали понад 25 тис. громадян.
Будівництво об’їзної автомобільної дороги навколо м. Березані є важливим питанням як для жителів міста, так і для інших громадян України. Відновлення (будівництво) автомобільних доріг України є пріоритетом діяльності Уряду України.
Разом з тим реалізація проекту будівництва потребує коригування проектно-кошторисної документації, оскільки техніко-економічне обґрунтування та проект будівництва розроблено у 2013 році. Також потребують вирішення питання землевідведення та подальшої балансової належності об’єкта тощо.
Ураховуючи наведене, Київській облдержадміністрації, Мінрегіону, Мінінфраструктури та Укравтодору надано відповідне доручення.
Додаток до рішення