Підвищення рівня заробітної плати для працівників патрульної поліції України

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОТРИМАННЯ ЗАКОННОСТІ ТА ОХОРОНИ ПРАВОПОРЯДКУ, РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВ І СВОБОД ГРОМАДЯН, ЗАПОБІГАННЯ ДИСКРИМІНАЦІЇ

З 2015-го року заробітна плата рядового складу патрульної поліції залишається на тому ж рівні. Але якщо тоді 8000 (а в деяких управліннях 10000 гривень), це ще була гідна оплата праці, то на сьогодні, за ці гроші не можливо забезпечити сім'ї поліцейського гідне існування.

З початку поліцейської реформи, до лав патрульної поліції були залучені громадяни, які розуміли що потрібні зміни в правоохоронному органі, який був повністю корумпований та рівень довіри до якого, впав до нуля. На жаль, нинішні умови грошового забезпечення, призводять до відтоку цінних кадрів свідомих громадян та, в цілому - кадрового "голоду". Управління патрульної поліції по містах, постійно проводять конкурси на посади поліцейських, але, у тому числі і рівень заробітної плати, не достатньо приваблює кандидатів.

Ця проблема, надалі, призведе до повернення старих корумпованих схем, а до служби повернуться ті, хто не захоче та й не буде забезпечувати законність та правопорядок.

Патрульні поліцейські - це люди, які повинні першими прибути на виклик, реагувати на будь-які правопорушення. Це є основа основ. Від їх діяльності залежить рівень порядку та добробуту Держави.

Прошу розглянути звернення, та підняти питання про ІСТОТНЕ збільшення грошового забезпечення працівникам патрульної поліції України.

Автор: Кіяшко Денис Іванович

Станом на 24 жовтня петицію підписали 3103 особи з 25000 необхідних.