Заборонити виробництво та продаж пластикової тари та поліетиленових пакетів.

ЕКОЛОГІЯ ТА ПРИРОДНІ РЕСУРСИ

Проблема екології одна з найбільших проблем людства, адже знищення природи, це самознищення людини. В багатьох країнах світу питання збереження екології стоїть на першому місці, особливо в Європі. В Україні стан екології один з найгірших в Європі, тому негайно треба вживати заходів для покращення ситуації поки це можливо. Однією з найбільших проблем з цього питання, є використання пластикового одноразового посуду та тари, поліетиленові пакети, упаковки для продуктових товарів і т.д. Кожного дня звичайний українець, і навіть школяр використовує величезну кількість цього шкідливого непотребу, який отруює повітря, воду і псує навколишнє середовище. Тому рекомендую на державному рівні заборонити виробництво та продаж на території України пластикового одноразового посуду, поліетиленових пакетів, целофанової плівки та заборонити використання цих речей поруч з харчовими продуктами українців. Тоді миттєво відчуємо економію в медичній галузі особливо в лікуванні онкології, піднімемо рівень особистої відповідальності українців, покращимо якість повітря, води, грунтів та естетику навколишнього середовища. "Схаменіться люди, а то лихо буде!"

Автор: Петращук Василь Іванович

Станом на 17 серпня петицію підписали 159 осіб з 25000 необхідних.