сонячні ферми України. енергетична індустріалізація.

ПРОМИСЛОВА ПОЛІТИКА

Пропоную Уряду, визначить вільні економічні зони, України, в сфері сонячної енергетиики. Справа в тому, що якщо я завтра буду ставить сонячні батареї, можуть виникнуть усілякі аля проблеми.
*Уряду пропонується, створить фонд земель, для установки сонячних батарей... так званих сонячних ферм. Які бувають сонячні електростанції- деревовидні, обтяжні та класичні.
*древо видні сонячні батареї, почалися з любителів орігамі- японців, оскільки мало місця, для сонячних батарей, будують наче дерево, висотою до 15 метрів, на якому стоять сонячні батареї... Такий спосіб, бозволя їй використовувать площу 2 на 2 метри, виробляючи ту саму електрику, що й класичні на площі 20 -100м кв. Окрім того, древовидні сонячні батареї, на присадибних ділянках, дозволяють вирощувать картоплю і т.д.
*облягаючі сонячні батареї, так звана чушуя дракона- винайдені в 2015 сша... це нано лучкаті сонячні батареї, що дуже гнучкі, й завдяки скотчу, можно обклеїти... наприклад авто.
*щє є нано плівкові 2016 австралія.
*отже завдання Уряду.... зарезервувать, по всій Україні, ті чи інші території, що мало підлягають сг призначенню.... під сонячні ферми. потім, створюється державний реєстр, "земельних наділів" для сонячних ферм. далі, йде тендер, так би мовить.... приватні підприємці, на "аукціоні", загально державному... починають претендувать, на наділи.... але, при цьому- перевага варто надавать, приміром древовидним... завдяки цьому, сонячна батарея виробля електрику.... а також.... між ними можно вирощувать петрушку і т.д.

Автор: Дідоренко Олександр Олександрович

Станом на 18 липня петицію підписали 6 осіб з 25000 необхідних.