"нульове житло для бомжів", або ж, без хатченків, не повинно буть. держ житло, ціною близько 4-15 тисяч грн.

ЖИТЛОВА ПОЛІТИКА

На сьогодні, в нас багато безхатченків... Правда є центри "життя таких"... Що правда... до них є претензії....
*пропоную уряду, доки політики не підняли проти них повстання, вони до речі намагаються, разом з журналістами.... Отже- питання про створення Нульового житла. Нульове житло- це житло, що має нульові вимоги, для класичних умов, тим не менш забезпечує виживання.
*мінімальні витрати, на нульове житло, можуть буть в межах 4-15 тисяч грн, на одного бомжа.
*В США, існує спосіб будування будинків, не з суцільної цегли... а з деревяних брусків, і так далі... Власне це і є причиною, що під час буревіїв, їх будинки розлітаються.
*Я пропоную, щє цікавіше.... Дивіться- ми можем збудувать 8 поверховий будинок, де є ступеньки, та по одній огромній кімнаті, на кожному поверсі?
*Далі, в цій кімнаті, ставиться приміром 400 коробків розміру- ширина 1.5 метр, довжина 2 метра, висота 2 метра.... В цей коробок влазить кровать, тумбочка та вішалка для одягу... По суті, кожен такий коробок, це типу як квартира. чому так, цей коробок, має двері, що закриваються, і в принципі, бомж приписується до цього коробка.
*тако ж, я б запропонував, таке поняття, як нульова зарплата.... а саме, держава надає роботу, але заробиш ти стільки, скільки заробиш. мається на увазі, що держава організовує для бомжів умови, в яких вони можуть сортувать та перероблять сміття смітників.... бомже перебирають сміття, продають по певному тарифу категорії сміття, на переробку, й отримують кошти. на сьогодні, воно так і є, але вибирають вони лише пляшки з пива й горілки, папір, метал.... в плані- вони його повністью.... сортують і продають.
*хтось скаже- сміття має буд відходи та орг відходи... ну буд відходи в будівельну галузь.... а відходи органіку, заливаєм водою, додаєм дріжжі, отримується брага. сонячні колектори гріють самогоний апарат, гониться самогон.... самогон відправляється на паливо завод, де переробляють в авто спирт.

Автор: Дідоренко Олександр Олександрович

Станом на 16 грудня петицію підписали 11 осіб з 25000 необхідних.