Національний лікувально-діагностичний центр ветеранів війни "ЛІСОВА ПОЛЯНА" імені Олега Міхнюка

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

З метою забезпечення та реалізації права ветеранів війни на медичне обстеження та обслуговування в лікуваль-профілактичних закладах та у звязку з значним збільшенням чисельності ветеранів війни за рахунок учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та сімей, загиблих під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, пропонуємо на базі ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ "УКРАЇНСЬКИЙ ГОСПІТАЛЬ ДЛЯ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ "ЛІСОВА ПОЛЯНА" МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ" створити НАЦІОНАЛЬНИЙ ЛІКУВАЛЬНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ "ЛІСОВА ПОЛЯНА" ІМЕНІ ОЛЕГА МІХНЮКА.
Особливе значення має увіковічнення памяті Героя України, командира 8 " афганської" сотні Самооборони Майдану під час Революції Гідності, командира "афганської" роти добровольчого баталйьну "АЙДАР", ветерана афганської війни Олега Міхнюка який загинув в серпні 2014 року, обороняючи цілістність та незалежність Держави Україна від збройної агресії рф.

Автор: Мамалига Андрій Володимирович

Станом на 19 листопада петицію підписали 16 осіб з 25000 необхідних.