Енергетична безпека України

ПРОМИСЛОВА ПОЛІТИКА

Пропонується прийняти заходи щодо посилення енергетичної безпеки України:
1)Українська держава залежна від постачання ядерного палива з країни-агресора - Росії, що створює несприятливі умови для розвитку атомної енергетики. Тому, пропонується побудувати два заводи з виробництва ядерного палива в смт. Смоліне та м. Жовті Води.
2)внаслідок російсько-української війни на Донеччині та Луганщині під контролем російських окупантів залишилися шахти, які добувають антрацитове вугілля, яке використовується в теплоенергетиці. Ці шахти, ймовірно, затоплені, внаслідок чого через окуповані території зросли поставки антрациту з Росії. Тому, пропонується перевести ТЕС на біопаливо. Такий досвід мають чимало країн ЄС. Внаслідок цього ми можемо мінімізувати залежність від антрациту та зменшить викиди небезпечних речовин в атмосферу.
3) почати курс на розвиток альтернативної енергії. Після Чорнобильської катастрофи стало всім очевидно, що людство вимагає більш екологічного створення енергії, яке, окрім виробництва енергії, не наноситиме шкоди біосфері.

Автор: Шуба Володимир Юрійович

Станом на 17 серпня петицію підписали 1 особа з 25000 необхідних.