Соціальні та економічні рекомендації (вимоги) для уряду

ІНШІ

Шановний, Уряд. Я як рядовий громадянин України вважаю, що треба вести мораторій на підвищення тарифів на газ, тепло, електроенергію та воду для всіх категорій споживачів цих послуг. Також вважаю необхідним заборонити суду виконавчої службі забирати майно та квартири у громадян, які не можуть сплачувати комунальні послуги. Подальше зростання цін на комунальні тарифи може призвести до того, що тисячі сімей можуть опинитися на вулиці.
Вважаю необхідним в Україні ввести погресивну шкалу оподаткування громадян.
Для громадян, які мають річний дохід 1 мільйон долларів та більше необхідно ввести прогресивний податок на доходи у розмірі 80 % від доходів.
Для громадян, які мають річний дохід 100 000 – 1 мільйон долларів необхідно ввести прогресивний податок на доходи у розмірі 60 % від доходів.
Для громадян, які мають сумарне майно ( капітал, багатство) вартістю 5 мільйонів доларів та більше необхідно ввести прогресивний податок на майно у розмірі 20 % від вартості майна (капітала, багатства).
Для громадян, які мають сумарне майно ( капітал, багатство) вартістю 1 - 5 мільйонів доларів необхідно ввести прогресивний податок на майно у розмірі 10 % від вартості майна (капітала, багатства).
Також вважаю необхідним, негайне підвищення мінімальної заробітної плати до 10 тисяч гривень і зменшення робочого часу з 8 до 6 годин на добу або з 40 до 30 годин на тиждень .
Всі вище вказані рекомендації допоможуть зменшити соціальну нерівність та підвисять рівень життя населення.
Слава Україні.

Автор: Леон Танк Леонович

Станом на 19 грудня петицію підписали 15 осіб з 25000 необхідних.