За торгівлю з ворогом – кримінальна відповідальність

ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ, МІЖДЕРЖАВНІ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Україна в стані війни з Росією, а отже неприпустимою є торгівля з ворогом! Тим більше, коли в суспільстві цю війну називають «війною за Незалежність», а іноді і «національно-визвольною».
Простому громадянину України, чи вояку, який сидить в окопах під регулярними мінометно-гранатометними обстрілами ворога не зовсім зрозуміла ситуація, коли з ворогом продовжується торгівля. Коли за спинами вояків, безчесні підприємці роблять статки.
Торгівля з агресором – це зрада національних інтересів України та українського народу. А отже, за це має бути введена кримінальна відповідальність! Ми нагадаємо, що єдиним джерелом влади в Україні є народ. І політики мусять почути Тому необхідно негайно заборонити торгівлю з ворогом та прийняти рішення щодо внесення змін до Кримінального кодексу України в частині запровадження кримінальної відповідальності за торгівлю з ворогом, країною-агресором! Це питання має об’єднати усіх чиновників-патріотів, які на ділі, а не на словах, повинні продемонструвати свою національну позицію!

Автор: Свинаренко Олексій Олексійович

Станом на 19 листопада петицію підписали 85 осіб з 25000 необхідних.