Будівництво мостового переходу через річку Черемош в селищі Кути Косівського району

ДЕРЖАВНЕ БУДІВНИЦТВО, АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ УСТРІЙ

В 2012 році, через порушення правил закупівлі Відділом регіонального розвитку, містобудування та архітектури Косівської районної державної адміністрації Івано-Франківської області за процедурою закупівлі в одного учасника у приватного підприємства виробничо-комерційна фірма “Промтехінвест”, були призупинені роботи по будівництві мостового переходу через річку Черемош.
Даний мостовий перехід, є життєвонеобхідним для мешканців селища Кути, Івано-Франківської області та міста Вижниця, Чернівецької області. Даний регіон є доволі густонаселеним, що призводить до тісних соціальних та екномічних зв'язків сусідніх територіальних громад. З 2008 року, після руйнування мостового переходу в наслідок паводку, жителі даних територіальних громад, вимушені добиратись в своїх приватних потребах в обхід, що займає доволі багато часу та створює чимало незручностей. Дана ситуація триває вже більше десяти років і настав той момент, коли державним органам влади варто звернути увагу на дану проблему.
Просимо Вас передбачити та виділити кошти для будівництва даного мостового переходу та провести контроль за раціональним їх використанням.

Автор: САХНО АНАТОЛІЙ ВІКТОРОВИЧ

Станом на 18 березня петицію підписали 109 осіб з 25000 необхідних.