Заміна телеканалів, які продовжують транслювати російськомовний шлак, українськими телеканалами

ІНФОРМАЦІЙНА ПОЛІТИКА, ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Прошу створити законодавчі та юридичні підстави, які б дозволили замінити такі псевдоукраїнські телеканали, як "Інтер", "СТБ", "Україна" тощо, і надати частоти мовлення, які вони використовують, українським телеканалам. Справа в тому, що дані телеканали більшість ефірного часу транслюють низькобюджетний продукт угро-фінською мовою (чи, як заведено казати в Московії, "на русском языке"), який не має ніякої мистецької цінності.
Останньою краплею, що спонукала мене написати це звернення стала переглянута серія "Крєпастной", що зараз транслюється на телеканалі "СТБ". Дія серіалу відбувається в XIX столітті на території теперішньої України. Але всі персонажі чомусь розмовляють мовою угро-фінських племен (що після указів Петра I отримала назву "російська мова"). Тобто, в цьому серіалі Україна ще до етноциду 1932-1933 років, коли росіяни (інша назва русскіє, угро-фіни чи московити) тільки за рік вбили понад 4 мільйони українців, показується як територія заселена московитами (угро-фінами, русскімі). Також, варто додати, що цим угро-фінам у серіалі присвоюється український побут і частково українські звичаї. Тобто ми не бачимо перед собою вошивих дикунів з московитських боліт, а більш-менш пристойних людей.
Цей та інші подібні серіали, які, на жаль, транслюються в нас на всю країну, спотворюють історію. А для людей малоосвідчених, вони є джерелом інформації. І відповідно, зі спотвореної інформації, вони роблять спотворені висновки.
Чому громадяни України мають продовжувати дивитись таке російськомовне сміття без права вибору? Податки, які сплають українці, йдуть зокрема і на обслуговування обладнання для цифрового ефірного телебачення. Угро-фінські (російські) пропагандисти не повинні мати доступу для використання ресурсів цього обладнання.

З повагою...

Автор: Андрусишин Андрій Ігорович

Станом на 23 квітня петицію підписали 36 осіб з 25000 необхідних.