Встановити пільгу для учасників АТО(ООС), родин загиблих та інвалідів війни!

ФІНАНСОВА, ПОДАТКОВА, МИТНА ПОЛІТИКА

У зв’язку з прийнятим законом 8487 та 8488 виникла колосальна проблема, багато хто із учасників АТО, отримуючи виплати за поранення,власні збереження,тощо. придбали автомобілі на так званих «Євробляхах» і сподівалися на адекватні закони,які спростять людям життя і всим громадянам України які користуються авто, стане легше і доступнішим придбати автомобіль із-за кордону і розмитнити їх, так як більшість брали автівки бюджетного класу для власних потреб, ніхто не мав бажання ухилятися від податків або дурити державу,просто людей втомили не прозорі схеми,де на лапи отримують чиновники,вони зажадали створити просту пряму схему розмитнення де кожен хто придбав ТЗ міг заїхати і заплатити підйомну суму,але держава в чергове вирішили нагнути людей в стійло і зробила розмитнення захмарним!На час дії пільгового періоду у 50% більшість прорахувавши вартість розмитнення просто відмовлялися,бо не в змозі зібрати суми коштів майже в 2 рази більше вартості авто!!!Тому ми і наша го звернулися до Черкаської обласної ради з проектом звернення яке було проголосоване одноголосно,ряд Народних депутатів написали звернення до Кабінету міністрів про встановлення пільги на розмитнення автомобілів для учасників АТО(ООС),інвалідів війни,родин загиблих 350 € один автомобіль на 3 роки! Нам обіцяють вже майже 5 років встановити таку пільгу,законопроекти валяються у ВР, але ніхто не реагує, інвалідів які стоять в черзі на авто держава не забезпечує, і розмитнити авто по прийнятим законом практично не реально,безмежна кількість платежів і захмарна оцінка ми не можемо правильно і чесно поставити на облік свої машин,а з 24 травня нас хочуть зіштовхнути лобами з правоохоронцями які повинні у нас забирати ці машин. І штрафувати,але більшість теж учасники АТО і теж хочуть привезти не дороге доступне авто!!!Виходить нас втикають лоб в лоб,а що з цього вийде хтось думав!!?????!!Поки не має якісних доріг і нормального палива та адекватного автовиробництва,розмитнення взагалі треба відмінити!Тому прошу підтримати цю петицію про встановлення
пільги для учасників АТО(ООС),інвалідів війни( із числа людей які набули інвалідність у наслідок участі в АТО) родин загиблих один автомобіль на 3 роки 350 € єдиним платежем в державний бюджет!

Автор: Лугеря Сергій Олександрович

Станом на 23 квітня петицію підписали 184 особи з 25000 необхідних.