Про облаштування верхніх місць пасажирських вагонів поїздів:засобами безпеки від падіння пасажирів.,та відновлення права паління у неробочих-тамбурах цих вагонів.-(Петиція:Галенка М.Р.,1979-р.н.)

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

Залізничний транспорт підвищеної небезпеки,взв'язку із невикористанням засобів безпеки від падіння пасажирів із верхніх місць пасажирських вагонів поїздів,що призводить до травмування окремих пасажирів,і до підвищеного відчуття небезпеки та до поганого сну і безсоння.,хоч і наявні технічні можливості запобігання цьому,невикористовуванні через відсутність підходящого правового регулювання цих суспільних відносин.Паління цигарок знімало дизконфорт пасажирам із нікотиновою залежністю,а іншим пасажирам підвищувало зручності від поїздок залізничним транспортом і май-же незтворювало дійсні незручності іншим пасажирам,оскільки вони майже не користуються неробочими-тамбурами пасажирських вагонів поїздів і май-же не мають дійсних потреб ними користуватися,а тому існує доцільність відновлення цього права споживачам тютюнових виробів.За вищевикладенних обставин,пропоную:-1.)Забезпечити облаштування верхніх миісць пасажирських вагонів поїздів:засобами безпеки від падіння пасажирів залізничного-транспорта.-2.)Відновити право паління у неробочих-тамбурах пасажирських вагонів поїздів залізничного-транспорта.

Автор: Галенок Мирон Ростиславович

Станом на 23 квітня петицію підписали 13 осіб з 25000 необхідних.