Про зарахування до Державного бюджету України доходів від успадкованого Україною майна.,та заборону приватизації і продажу Національних вищих учбових закладів України.-(Петиція:Галенка М.Р.,1979-р.н.)

ФІНАНСОВА, ПОДАТКОВА, МИТНА ПОЛІТИКА

Спадкодавці держави-Україна вправі щоб їх майно спадкувала держава-Україна в особі-Державного бюджету України,а не:Органи місцевого самоврядування України розташовані у місцях відкриття відповідної спадщини.,однак це право власності необхідно забезпечити належним правовим врегулюванням,із збереженням права спадкування на підставі дісних-Заповітів:Органам місцевого самоврядування України.А звання-"національний",надається:Вищим учбовим закладам України що становлять цінність для всього народу-України.,тому:до пониження Їхнього національного-статуса до державного,за недоліки у виконуванній роботі,доцільна стабільна заборона Їх приватизації і продажу.За вищевикладенних обставин,пропоную:-1.)Зараховувати до Державного бюджету України,доходи від успадкованого Україною майна.,із залишенням Органам місцевого самоврядування України:права спадкування на підставі дійсних-Заповітів.-2.)Заборонити приватизацію і продаж Національних вищих учбових закладів України.,до заміни їх статуса на:Державні за недоліки у виконуванній роботі.

Автор: Галенок Мирон Ростиславович

Станом на 23 квітня петицію підписали 5 осіб з 25000 необхідних.