Про заборону кремації тіл людей незаповівших таке поховання.І відокремленне поховання в підходящий гробах у грунт,на Цвинтарях.-(Петиція:Галенка Мирона Ростиславовича,06.11.1979-р.н.)

ДІЯЛЬНІСТЬ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

В Україні поширенна практика кремації тіл людей,тобто їх спалення за:-"Правилами утилізації біологічних відходів",що неможливо вважати гідним похованням багатьох людей,у відповідності із вимогами:-"Європейської Конвенції з прав людини",на підставі якої:Люди мають право на відокремленне поховання їх тіл в підходящий гробах у грунт,на Цвинтарях.,та члени родини цих померлих людей мають право на таке вшанування померлих членів їх родин,без глуму над їх тілами.,за умови відсутності чинного:-Заповіту померлого заповідача із покладанним ним обов'язком кремувати його тіло або поховати в інший спосіб.Однак,в Україні поширенна практика підроблення нотаріальних Документів,отже:доцільне одночасне засвідчення такого Заповіту не менше ніж трома державними нотаріусами.-За цих обставин:-1.)Пропоную заборонити кремацію тіл людей в Україні,та:відокремленно ховати їх в підходящих гробах у грунт,на Цвинтарях.,за умови відсутності чинного:-Заповіта померлого заповідача із покладанним ним обов'язком кремувати його тіло або поховати іншим способом,одночасно засвідченного не менше ніж трома державними нотаріусами.

Автор: Галенок Мирон Ростиславович

Станом на 20 травня петицію підписали 11 осіб з 25000 необхідних.