Просимо Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, не допустити реінкарнації корупціонерів у Херсонській обл. Не допустити призначення Гусєва Юрія Веніаміновича на посаду Голови Херсонської ОДА!

ДІЯЛЬНІСТЬ МІСЦЕВИХ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ

Просимо Прем'єр-міністра України Володимира Борисовича Гройсмана, не допустити реінкарнації корупціонерів у Херсонській області. А саме, не допустити призначення Гусєва Юрія Веніаміновича на посаду Голови Херсонської обласної державної адміністрації!

Просимо Прем'єр-міністра України Володимира Борисовича Гройсмана прийняти особисту участь у ретельному вивченні питання призначення Голови Херсонської обласної державної адміністрації та недопущення призначення на вказану посаду Гусєва Юрія Веніаміновича.
Ця петиція викликана занепокоєнням мешканців регіону інформацією щодо того, що на стратегічну для області посаду претендує особа, стосовно якої існують величезна кількість корупційних ризиків та дуже великий суспільний резонанс. Згідно повідомлень ЗМІ та публікацій Народних депутатів України ця особа є фігурантом багатьох корупційних скандалів, в тому числі у сфері здійснення держзакупівель для армії .
Під час розгляду петиції прошу врахувати особливе розміщення та стратегічне значення Херсонської області для України, також значне соціальне напруження у регіоні, а також рівень нашої підтримки Вашого уряду.

Автор: Ісаєнко Дмитро Миколайович

Станом на 6 червня петицію підписали 10 осіб з 25000 необхідних.