Заборона цирків,дельфінаріЇв

ІНШІ

Кожен з нас в дитинстві відвідував цирк та дельфінарій. Нам весело , смішно з того, що роблять тварини . Але перед виступом тварини переживають не самі найкращі моменти свого життя . Їх морять голодом .

Для того щоб ведмідь танцював , перебирав лапами металічну підлогу нагрівають до найвищої температури і у ведмедя спрацьовує рефлекс.

Слонів дресирують не менше жорстоко. Якщо ви звернете увагу, то під час виступу цих мирних гігантів, до них нерідко підносять палицю з бахромою на кінці. Мало хто знає, що бахромі захований гострий гак, яким колють слона в його найчутливіші місця на голові і під пахвами, якщо слон не поспішає виконати запланований трюк. Коні піддаються не менш витонченим тортурам. Щоб вони могли досить довго простояти на задніх ногах, до їх статевим органам прикладають електрошок в момент, коли дресирувальник різко піднімає руки вгору. Від страшного болю кінь, обертаючись на бігу. Якщо кінь опускає передні ноги перш, ніж приборкувач опустить руки, електрошок застосовують знову. І так - до отримання необхідного для номера результату.

Я прошу вас підтримати цю петицію своїм голосом !
Забороніть Цирк !
Досить знущатися над тваринами !

Автор: Бузина Вікторія Євгенівна

Станом на 31 березня петицію підписали 129 осіб з 25000 необхідних.