Скасувати Постанову КМ України N373 "Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі" від 17 квітня 2019 року

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Скасувати постанову з причин створення значних незручностей для найменш захищених верств населення, конституційне право на пільги яких згубно порушується даною постановою, а також примусуво обмежується та оподатковується (повернення коштів громадянам у разі настання смерті в змісті даного документу навіть не передбачається автором(и) даної постанови, а саме 0,7% від сплаченої суми за най неякісніші житлово-комунальні послуги для всіх громадян України, що підлягають катерогіям пільговиків та є додатковими непомірними витратами для даної категорії населення). Впроваджується збір, а скоріше навіть прихований додатковий податок — ПОДАТОК НА ПІЛЬГУ, що є неприпустимим та діє в супереч головному закону держави — Констиції.
Створить безмірне навантаження та труднощі на фізично неспроможну та незахищену верству населення.

З фінансової точки зору дану постанову можна утотожнити із кредитування громадянами-пільговиками АТ "Ощадбанк"у без можливості повернення коштів.

В умовах сьогоднішнього розвитку економіки немає ніякої необхідності примусово створювати непотрібний, нічим необгрунтований, обіг коштів населення, відрізаючи громадян від їх прямих прав.

Автор: Ряботенко Марія Олегівна

Станом на 31 березня петицію підписали 28 осіб з 25000 необхідних.