Щодо максимального посилення контролю за дотриманням громадського порядку та безпеки всіх учасників дорожнього руху всіх населених пунктів держави Україна

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОТРИМАННЯ ЗАКОННОСТІ ТА ОХОРОНИ ПРАВОПОРЯДКУ, РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВ І СВОБОД ГРОМАДЯН, ЗАПОБІГАННЯ ДИСКРИМІНАЦІЇ

Пропоную з метою забезпечення максимальної безпеки всіх жителів держави Україна: від великих до найменших міст, селищ та сіл держави Україна максимально збільшити кількість екіпажів Патрульної поліції України на вулицях всіх населених пунктів держави Україна та за їх межами, запустити постійне патрулювання населених пунктів держави Україна максимальною кількістю піших і кінних патрулів та патрулів на велосипедах Департаменту патрульної поліції України Національної поліції України, встановити максимальну кількість камер спостереження за громадським порядком та безпекою, а також дорожнім рухом в усіх населених пунктах держави Україна, а також за їх межами, зокрема, в приватному секторі, та постійно підтримувати їх в робочому стані

Автор: Лейко Михайло Макарович

Станом на 31 березня петицію підписали 7 осіб з 25000 необхідних.