Щодо максимального посилення контролю за дотриманням громадського порядку та безпеки в усіх населених пунктах держави Україна та за їх межами на постійній основі

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОТРИМАННЯ ЗАКОННОСТІ ТА ОХОРОНИ ПРАВОПОРЯДКУ, РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВ І СВОБОД ГРОМАДЯН, ЗАПОБІГАННЯ ДИСКРИМІНАЦІЇ

Пропоную з метою забезпечення максимальної безпеки всіх учасників дорожнього руху та безпеки жителів держави Україна максимально посилити на постійній основі контроль за дотриманням громадського порядку та безпеки в усіх населених пунктах держави Україна: від великих до найменших та найвіддаленіших населених пунктів держави Україна: міст, селищ і сіл держави Україна та за їх межами на постійній основі шляхом максимального збільшення кількості екіпажів Департаменту патрульної поліції України Національної поліції України, піших патрулів та патрулів на велосипедах і конях на вулицях всіх населених пунктів держави Україна: від великих до найменших та найвіддаленіших міст, селищ і сіл держави Україна та за їх межами, встановити максимальну кількість камер спостереження за дорожнім рухом і громадським порядком у всіх населених пунктах держави Україна: від великих до найменших та найвіддаленіших населених пунктів держави Україна: міст, селищ і сіл держави Україна та за їх межами, зокрема, в приватному секторі та постійно підтримувати їх в робочому стані

Автор: Лейко Михайло Макарович

Станом на 3 серпня петицію підписали 9 осіб з 25000 необхідних.