Законодавча ініціатива з легалізація діяльності розповсюджувачів лотерей.

ІНШІ

20 грудня 2019 року Розпорядженням КМУ № 1325-р «Про протидію гральному бізнесу» було скасовано наказ Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва, Міністерства фінансів від 12 грудня 2002 року № 128/1037 в частині діяльності розповсюджувачів лотерей і визначення поняття «електронна система», та припинено функціонування розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні».
Іншими словами була припинена діяльність добре налагодженого бізнесу. Більше 50 тисяч працівників лотерейних клубів залишились без роботи, були розірванні договори оренди приміщень, охорони об’єктів, надання послуг Інтернет та інше……
Збитків зазнали всі причетні до цього бізнесу!
Держава не має наміру забезпечити своїх громадян робочими місцями, натомість руйнує те, що забезпечує дохід багатьох родин.
Чому не переглянути позицію держави з цього питання та не провести легалізацію діяльності розповсюджувачів лотерей?
Ні для кого не є таємницею, що лотерейний бізнес приносить великі статки, але держава від цього нічого не отримує.
ГО «Незалежна асоціація лотерейних клубів України» звертається до Прем’єр-міністра України пана Гончарука О. В. з проханням відповідно до статті 93 Конституції України виступити з законодавчою ініціативою щодо легалізації діяльності розповсюджувачів лотерей.
При цьому кінцевим бенефіціаром повинна бути держава, а не фізичні чи комерційні особи. Це добре налагоджений та працюючий бізнес, якому не потрібен час на організацію робочих процесів для отримання прибутку, оскільки все вже працює.
Що отримує держава від легалізації?
- поповнення бюджету;
- робочі місця;
- інвестиції в економіку країни.
Для всебічного та повного вивчення даного питання та розробки відповідного законопроекту просимо залучити представників ГО «Незалежна асоціація лотерейних клубів України».

Автор: Дмитренко Олексій Петрович

Станом на 31 березня петицію підписали 218 осіб з 25000 необхідних.