Про внесення до переліку опорних закладів охорони здоровя Закарпатської області КП “Іршавська районна лікарня” Іршавської районної ради визначених РОЗПОРЯДЖЕННЯМ № 23-р від 15.01.20р. КМУ

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

15 січня 2020р. КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ затвердив РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 23-р Про затвердження переліку опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах на період до 2023 року.
З незрозумілих причин для районної ради, райдержадміністрації, районних та обласних депутатів, медичної інтелігенції Іршавщини Іршавську районну лікарню не включено в перелік опорних закладів охорони здоров’я.
До сьогоднішнього дня невідомо Хто розробляв даний перелік? Які фактори враховувалися при прийнятті рішення? та в який спосіб без залучення спеціалістів та громадськості районів формувався вказаний у розпорядженні КМУ перелік опорних закладів охорони здоровя Закарпаття.
Іршавська районна лікарня Закарпатської області одна з небагатьох в області має наявні кваліфіковані кадри з усіх профілів лікування, обслуговує 100 тисяч населення Іршавського району, має наявну матеріально-технічну базу та лікує протягом року близько 20 тисяч пацієнтів.
Враховуючи географічне розташування, специфіку рельєфу, мізерні пенсії та віддаленість інших лікарень від крайніх населених пунктів району, звертаючи увагу на сучасне, забезпечене обладнанням, нове пологове відділення, розміщення лікарні в центральній частині Закарпатської області, та враховуючи фоктор, що в перспективі через Іршавський район має проходити європейський автобан,
ПРОСИМО внести зміни до РОЗПОРЯДЖЕННЯ КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ Про затвердження переліку опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах на період до 2023 року, та внести комунальне некомерційне підприємство “Іршавська районна лікарня” Іршавської районної ради Закарпатської області до переліку опорних закладів охорони здоровя та зберегти її багатопрофільність.

Автор: Добромільський Петро Петрович

Станом на 5 липня петицію підписали 539 осіб з 25000 необхідних.