Ввести санкції щодо телеканалів 112, ZIK, NewsOne та НАШ за їх російську позицію та антиукраїнську діяльність

ІНФОРМАЦІЙНА ПОЛІТИКА, ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Шановні українці всього світу. Я ініціюю петицію щодо запровадження санкцій щодо телеканалів 112, ZIK, NewsOne та НАШ. У етерах цих телеканалів вони просувають антиукраїнську діяльність. Дискрімінують жінок та народ Український (наприклад, "Роксолана Підласа, народний депутат", а не "народна депутатка України"). Провокують нацизм, сексизм, бандитизм, фашизм, ЛГБТ-спільноти, закликають до знищення України, до вживання алкоголю, наркотиків, тютюну. Заявляють, що Україна є Малоросією, що українців та української мови, українського кіно, історії та культури немає, що йде внутрішня громадянська війна, що у нас вирощують русофобів. Розповідають про соросят, захід, що керує Україною, що у нас є хунта, критикують Порошенка, Зеленського, владу. Навіть волонтерок, обурених показом російського кіно в автобусі у Луцьку! Це Ярина та Анастасія, що втратили своїх побратимів від російської кулі на Донбасі. Це канали, де в гостях Портнов, Лукаш, Співак, Мураєв, Меєведєва, Товт, Крюкова, Гужва, Червоненко, Льовочкіни, Бойко, Бужанський, Медведчук, Качний, Рабіновіч, Шуфрич, Ківа, Королевська, Лесик, Жарких, Козак, Колтунович, Юрій Кот та вся п'ята колона, серед яких, на жаль, і народні депутати, що, головне, просять створити один народ з Білоруссю та Росією, знищивши нашу та білоруську ідентичність, мову, культуру, історію! Це державні зрадники, що хотіли торік телеміст з Росією, а Мураєв казав, як і всі інші, що нас немає, що Крим та Донбас - це Росія (так, так, не Малоросія). Не вийшло, через спротив народу Українського. Усі ці канали фінансує через офшори з Кіпру та довіреного Медведчук Козака Промьсвязьбанк Міноборни РФ, війська якого, з місцевими мешканцями незаконно взяли Крим та частину Донбасу. Тож, через це, прошу прем'єра-міністра звернутися до Ради Національної безпеки та оборони України, аби там скликали термінове засідання і внесли санкції щодо всіх юридичних осіб телеканалів 112, ZIK, NewsOne та НАШ та ії інтернет-ресурсів та змусити Голос Кремля змовкнути, а вас, як частину України, заговорити на весь світ. Народе Український та весь світ, підтримайте мене та мою петицію. Слава Україні! 🇺🇦

Автор: Думич Михайло Степанович

Станом на 15 серпня петицію підписали 33 особи з 25000 необхідних.