Про внесення до переліку опорних закладів охорони здоров'я Закарпатської області КНП “Великоберезнянська районна лікарня”, визначених РОЗПОРЯДЖЕННЯМ № 23-р від 15.01.20р. КМУ

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

15 січня 2020р. КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ затвердив РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 23-р Про затвердження переліку опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах на період до 2023 року.

Згідно вищевказаного рішення Великоберезнянську районну лікарню не було внесено до опорних закладів охорони здоров’я.

Критерії включеня-невключення до переліку опорних закладів охорони здоровя залишаються невідомими для більшості населення. Крім того, Великоберезнянська районна лікарня обслуговує понад 26 тисяч жителів та має кваліфіковані кадри.
Враховуюче вищезазначене, а також у зв’язку з невтішною статистикою невідкладних станів в області, та районі, ПРОСИМО внести зміни до РОЗПОРЯДЖЕННЯ КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ Про затвердження переліку опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах на період до 2023 року, та внести комунальне некомерційне підприємство “Великоберезнянська районна лікарня” Великоберезнянскьої районної ради Закарпатської області до переліку опорних закладів охорони здоров’я.

Автор: Ткаченко Тамара Вікторівна

Станом на 6 червня петицію підписали 202 особи з 25000 необхідних.