Капітальний ремонт дороги Іване-Пусте - Збручанське

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

Шановний Олексій Валерійович, звертаючись до Вас з проханням, посприяти виділенню з державного бюджету на ремонт районної автомобільної дороги загального користування місцевого значення Тернопільської області С200503 Касперівці – Збручанське, на території Мельнице-Подільської селищної об’єднаної територіальної громади. Зокрема, ділянка дороги Іване-Пусте – Збручанське.
Капітальний ремонт дороги не проводився багато років. Стан дорожнього покриття на цьому відрізку дороги знаходиться в критичному стані з непроїзними участками та не підлягає ямковому ремонту.
Такий стан дороги ставить під загрозу людське життя та здоров’я, збільшуючи кількість дорожньо-транспортних пригод.
Через відсутність дорожнього покриття рейсовий автобус, автомобілі швидкої допомоги не можуть вчасно доїхати до місця призначення. За поганих погодніх умов перетнути цей відрізок взагалі неможливо.
Враховуючи соціальну значимість порушеного питання, сподіваємося на Вашу підтримку та сприяння щодо виділення коштів для виконання робіт з ремонту дороги загального користування місцевого значення Тернопільської області С200503 на ділянці Іване-Пусте – Збручанське.

Автор: Гнатюк Оксана Володимирівна

Станом на 6 червня петицію підписали 60 осіб з 25000 необхідних.