Відновити можливіть першої реєстрації транспортних засобів, які були у використанні

ТРАНСПОРТ І ЗВ'ЯЗОК

Міністерство Внутрішніх Справ на час карантину повністю припинило реєстрацію транспортних засобів, які раніше були у використанні. Вважаю, що це пряме порушення права розпоряжатися своєю власністю, яке гарантоване статтею 41 Конституції України. Особливо зауважую, що право користуватись придбаним та імпортованим у законний спосіб зі сплатою усіх податків і зборів транспортним засобом порушується саме у той момент, коли громадський транспорт не працює через карантин.
Вимагаю: у найкоротші терміни розробити та запровадити порядок першої реєстрації транспортних засобів, що були у використанні. Для дотримання умов карантину та уникнення черг, вважаю за доцільне подавати у МРЕО або сервісні центри МВС скановані копії документів у електронному вигляді, та призначати чіткій час для надання транспортного засобу на експертизу та для надання оригіналів документів і отримання технічного паспорту і держ.номерів.

Автор: Дарага Тарас Миколайович

Станом на 15 серпня петицію підписали 16 осіб з 25000 необхідних.