Зробити можливим щоб військкомати надавали електронні послуги (електронний запис / чергу та інше)

ІНШІ

Пропоную зробити можливим щоб військкомати надавали такі електронні послуги як електронний запис. Суть проблеми що військкомати працюють два рази на тиждень і в одне віконце пів дня стоять в чергу величезна кількість людей. Якби була електронна черга, то співробітник військкомату заздалегідь готували б документи, а не шукали за своїми картками по 20-30 хвилин на людину.
2) Коли людина приходить на медкомісію також можна було б оптимізувати процес проходження. Зробіть довідку про придатність до армії за типом 086У нехай цю довідку видають державні лікарні та приватні медичні заклади які мали б ліцензію на цю діяльність. Нехай коли підходить термін проходження медичної комісії людина електронно записується в військкомат, отримує заздалегідь довідку про стан здоров'я і показує медкомісії, якщо у них виникають питання або підозри, то вони можуть додатково перевіряти або кудись ще відправляти на діагностику. Це принаймні скоротить бюрократичні процедури: стій в чергу на прохідний, стій в віконце 11 кабінету, стій в чергу, на медкомісію, відправляють в поліклініку, і друге коло. Тут цілеспрямовано йдеш з готовими результатами на медкомісію.

Автор: Новіков Всеволод Олександрович

Станом на 15 серпня петицію підписали 15 осіб з 25000 необхідних.