Щодо відновлення роботи приватних закладів дошкільної освіти у м. Хмельницькому

ОСВІТА, НАУКОВА, НАУКОВО-ТЕХНІЧНА, ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

Згідно рішення Уряду про запровадження карантину в усіх закладах освіти , приватні заклади дошкільної освіти м. Хмельницького припинили свою діяльність 12.03.2020 року.
Шкоду та збитки від ситуації що склалась слід розглядати в двох площинах - не лише в площині засновників та працівників закладів дошкільної освіти
м. Хмельницького кількістю 119 осіб , які повністю залишились без своїх джерел доходів, заробітної плати та засобів для подальшого існування , а й у площині батьків 434 наших вихованців , більшість з яких продовжують працювати або відновлюють свою роботу з 12 травня 2020 року та гостро потребують послуг дошкільних закладів.
Слід підкреслити, що приватні дошкільні заклади мають малокомплектні групи та завжди в своїй діяльності дотримуються протиепідемічних та санітарно-гігієнічних норм, співробітники володіють навиками дезінфекції.
За наведених обставин та врахування низького рівня захворюваності на COVID-19 в м. Хмельницькому , просимо розглянути можливість відновлення діяльності приватних закладів дошкільної освіти м. Хмельницького з 12 травня 2020 року .

Автор: Шеремета Ірина Андріївна

Станом на 6 червня петицію підписали 253 особи з 25000 необхідних.