Необхідно заборонити колл(контакт)-центрам співпрацювати з компаніями РФ та обслуговувати клієнтів РФ

ЕКОНОМІЧНА, ЦІНОВА, ІНВЕСТИЦІЙНА, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА, РЕГІОНАЛЬНА ПОЛІТИКА ТА БУДІВНИЦТВО, ПІДПРИЄМНИЦТВО

Таке враження, що не дотиснули дерусіфікацію до кінця. Дуже добре, що заблоковані російські інтернет-ресурси, прийнято обмеження купівлі російських товарів, обмежена діяльність російських банків, обмежена трансляція російського кіно, та обмежена торгівля книжками з Російської Федерації. Вважається ,що РФ це агресор . Але це не зовсім так для деякої кількості наших співгромадян. Друзі ,Ви уявляєте ,що відбувається? Насправді, є колл(контакт)-центри, які співпрацюють з російськими компаніями, та обслуговують громадян РФ, (а деякі з 2017 року) вимога-це «чёткая дикция на русском языке» ,там вас навчать які слова вимовляти з яким наголосом ,можна здати тест на знання російської мови,які міста відносяться до Московської області, які ні, «Крым наш»(в діалозі з клієнтом громадянином РФ), можливо робоча сила тут дешевша ніж в РФ (або ухилення від податків, не зрозуміло, чому наймають громадян українців),я чув новину поки тільки одну ,що в Смілі заблоковано 1 колл-центр.Я розумію безробіття, але є інші напрямки діяльності для громадян, а для колл-центрів наприклад Республіка Білорусь. Дуже прошу Вас підписати петицію.Дякую Вам.

Автор: Репєх Сергій Миколайович

Станом на 6 червня петицію підписали 22 особи з 25000 необхідних.